Skip to Main Content

Масовни отворени онлајн курсеви: Coursera

Универзитетска библиотека "Светозар Марковић" информише Вас о све присутнијем тренду бесплатног онлајн образовања намењеног свима.

Инфо

Coursera нуди приступ различитим бесплатним онлајн курсевима са једног места. Овакав вид учења омогућава Вам да учите од најбољих светских стручњака, учествујете у интерактивним вежбама и да сами бирате место, време и дужину трајања курса. На овај начин можете приступити материјалима за учење са Универзитета Питсбург, Универзитета Дјук, Универзитета Харвард... Поред тога, постоји могућност за комуникацију са другим полазницима курса.

Претраживање

Портал Coursera и материјал који се на њему налази можете претраживати према областима учења и према универзитетима који обезбеђују едукативни материјал.

Будите у току

Најновије вести са портала Coursera.

Loading ...

Добродошли на Coursera-у!

Издвајамо

Наводимо неке од курсева које можете похађати на Coursera-и.

Видео

Дафне Колер, професор информатике на Универзитету Стенфорд и један од оснивача онлајн платформе за учење Coursera, залаже се за то да сви универзитети поставе свој едукативни материјал онлајн и да омогуће бесплатни приступ материјалу за учење студентима широм света.

КУРС НЕДЕЉЕ - Competitive Strategy

У шест модула научићете како се организације и фирме понашају у ситуацијама где стратешке одлуке међусобно зависе једне од других, односно у ситуацијама где ваши поступци  утичу на профит ваших конкурената и обрнуто.


Коришћењем основних концепата теорије игара научићете како фирме и организације одабирају стратегију за постизање конкурентске предности.

Курс доступан на: https://www.coursera.org/course/compstrategy?utm_source=twitter

Почиње: 11. април 2014.

Пријавите се!

Универзитетска библиотека "Светозар Марковић" Булевар краља Александра 71, Београд, Србија